23.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι λόγοι που οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών στη Ρόδο θα απέχουν από το Σούπερ Καπ

Χωρίς την υποστήριξη των οργανωμένων οπαδών του από τον σύνδεσμο στη Ρόδο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην τελική φάση του Σούπερ Καπ στο Νησί των Ιπποτών το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου.

Αυτό γιατί οι οργανωμένοι οπαδοί των Ερυθρολεύκων από τη Ρόδο αποφάσισαν συνειδητά να απέχουν από τη διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ για την πρώτη κούπα της σεζόν, καθώς θεωρούν ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι αρκετά υψηλή, ενώ είναι και αντίθετοι στις οδηγίες της Λίγκας σχετικά με την απαγόρευση να φορούν διακριτικά της ομάδας τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού:

«Μετά από απόφαση και των 3 συνδέσμων του νησιού ΜΑΣ ( Π.Ε.Φ.Ο. ΦΑΝΩΝ, ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ) ανακοινώνουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Super Cup!

Οι λόγοι αναγράφονται παρακάτω!

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ 50€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ 80€ (ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ! (ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ).

2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!

Υ.Γ.1 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Υ.Γ.2 ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ , Π.Ε.Φ.Ο ΡΟΔΟΥ ΦΑΝΩΝ , ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς