19.9 C
Athens

Νάρεϊ: Η Φορτούνα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει διαφορά δυναμικής

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στη σεζόν της Super League, με τον Γερμανό εξτρέμ να είναι καταλυτικός στο παιχνίδι του Δικεφάλου μετρώντας ήδη δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της Γερμανίας, ο Νάρεϊ μίλησε για τη «διαφορά δυναμικής» σε όλα τα επίπεδα που έχει συναντήσει στον Δικέφαλο του Βορρά σε σύγκριση με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στην «τρέλα» που επικρατεί στην Τούμπα σε κάθε ματς της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό κοινοποιήθηκε κάπως λανθασμένα από την Φορτούνα (σ.σ το γεγονός ότι ζήτησε να μην παίξει με την Τβέντε). Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα μου κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για τη Fortuna», εξήγησε ο Νάρεϊ και πρόσθεσε:

«Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα».

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων”.

Την περσινή σεζόν ο Νάρεϊ σε 31 ματς, είχε συμμετοχή συνολικά σε 23 γκολ, με απολογισμό 15 γκολ και 8 ασίστ.

«Προσωπικά, αυτή ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Μπορώ να κοιτάξω πίσω και να δω μόνο θετικά πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανος εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ και πιθανές συγκρίσεις με την Φορτούνα, ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι κατηγορηματικός. «Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο! Δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά επίσης ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς