12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ώρα του Τζολάκη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς με τον Ατρόμητο στην επιστροφή του Μίτσελ στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Η ευκαιρία που αναμένεται να πάρει ο Τζολάκης και μία τελευταία ματιά στην αγορά των ελεύθερων γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ

O Oλμυπιακός μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή (2/10, 16:00) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στη Super League και της επιστροφής του Μίτσελ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι περισσότεροι διεθνείς έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και θα επιστρέψουν από σήμερα (28/9) στο Ρέντη, ανάμεσά τους και δύο τραυματίες.

Ο λόγος για τους Τόμας Βατσλίκ και Ουί Τζο Χουάνγκ που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στα παιχνίδια της Τσεχίας και της Νότιας Κορέας αντίστοιχα, με τον Τσέχο κίπερ να υποβάλλεται εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και τον Κορεάτη στράικερ να διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και πως θα επιστρέψει άμεσα.

Ωστόσο, αμφότεροι δύσκολα θα υπολογίζονται από τον Μίτσελ για το ματς με τους Περιστεριώτες το μεσημέρι της Κυριακής και ο Ισπανός τεχνικός προσδιορίζεται σε αναγκαστικές αλλαγές δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν είχαν παρουσιαστεί σε επίσημο αγώνα μέχρι σήμερα.

Φυσικά, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά φέτος γάντια βασικού αντικαθιστώντας τον Τσέχο κίπερ, που η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του φάση αγωνιστικά.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον νεαρό Έλληνα γκολκίπερ να μπει ξανά στα βαθιά, όπου έχει αποδείξει από το πρόσφατο παρελθόν πως δεν φοβάται να κολυμπήσει. Κι όπου τον βγάλει.

Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι δεν έχει «σβήσει» εντελώς η προοπτική απόκτησης ενός τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων, ειδικά αν ο τραυματισμός του Βατσλίκ αποδειχθεί πιο σοβαρός απ’ ότι αναμένεται. Γι’ αυτό και περιπτώσεις όπως αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, παραμένει «ζωντανή» αν και τα πάντα θα κριθούν από την τελική απόφαση του Μίτσελ που περισσότερο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποβλέπει στην αποφόρτιση του ρόστερ παρά στην ενίσχυσή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς