17 C
Athens

Πρόσκληση της ΑΕΚ σε Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο για τα εγκαίνια της OPAP Arena

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους των ομάδων της Super League ενόψει των εγκαινίων της OPAP Arena, ακόμα και σε εκείνους που έχουν ρίξει μαύρη πέτρα στην Ελλάδα εδώ και χρόνια...

Η ΑΕΚ ετοιμάζει μια μεγάλη εκδήλωση την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, της OPAP Arena. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προσκάλεσε στα εγκαίνια όλους τους προέδρους των ομάδων της Super League.

Η Ένωση ύστερα από 20 χρόνια επιστρέφει στο σπίτι της και θέλει να το γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της. Την Παρασκευή (30/09, 20:00) θα γίνουν τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια της OPAP Arena και παρόντες θα είναι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όμως, θέλει να παραβρεθούν και όλοι οι πρόεδροι των ομάδων της Super League μεταξύ αυτών φυσικά και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Οι ιθύνοντες της ομάδας τους προσκάλεσαν επίσημα και μένει να φανεί ποιοι τελικά θα δώσουν το παρών.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους της Ένωσης που θα βρεθούν στις εξέδρες, αλλά και σε εκείνους που θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά (μέσω της ΕΡΤ) τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Δεν θα δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια της «OPAP Arena» Αλαφούζος – Σαββίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς