14.3 C
Athens

Θρυλική συνάντηση της Σάκκαρη με τον Μπουφόν στην Πάρμα (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη επισκέφθηκε το αθλητικό κέντρο της Πάρμα και γνωρίστηκε με τον θρυλικό Τζίτζι Μπουφόν με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία - Παρόντας και ο Βασίλης Ζαγαρίτης που ανήκει στην ιταλική ομάδα

Μπορεί η Πάρμα να μην έχει τη δυναμική των παλαιότερων ετών, ωστόσο η βαριά κληρονομιά που κουβαλά την καθιστά ως έναν εκ των πιο ιστορικών συλλόγων στην Ιταλία. Με την ελπίδα πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στη Serie B και θα επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσει, ο ιταλικός σύλλογος δουλεύει σε όλα τα επίπεδα για να πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάρμα καθώς συμμετέχει στο τουρνουά του WTA (Parma Ladies). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο του συλλόγου και συνάντησε τόσο στελέχη όσο και τον προπονητή Φάμπιο Πέκια.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τόσο τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ζαγαρίτη και να βγάλουν μαζί φωτογραφίες ενώ ως γνήσια ποδοσφαιρόφιλη είχε και μια εκπληκτική συνάντηση με τον θρυλικό Τζιανλουίτζι Μπουφόν που στα 44 του αγωνίζεται στην Πάρμα αλλά έχει και ρόλο πρέσβη.

Οι δύο τους αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις με τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα να της χαρίζει μια φανέλα του υπογεγραμμένη ως ενθύμιο κι εκείνη με τη σειρά της να του δίνει μια ρακέτα της.

«Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν», είπε η Σάκκαρη στον Μπουφόν με τον Ιταλό να της λέει πως τη γνωρίζει καλά και την παρακολουθεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς