15.7 C
Athens

Ουί Τζο Χουάνγκ: Μυϊκός ο πόνος, θα το αντιμετωπίσω με θεραπεία

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον τραυματισμό του και προσπάθησε να φανεί καθησυχαστικός ενόψει της επιστροφής του στην Ελλάδα

Καθησυχαστικός αναφορικά με τον τραυματισμό του εμφανίστηκε ο Ουί Τζο Χουάνγκ μετά τη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Καμερούν στη Σεούλ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε αλλαγή στο 72ο λεπτό και 10′ αργότερα τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση παραχωρώντας τη θέση του και προκαλώντας ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας του Πάουλο Μπέντο.

Ο Νοτιοκορεάτης φορ υποστήριξε ότι περισσότερο μυϊκό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα ακολουθήσει θεραπεία. Η κατάστασή του πάντως θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός, είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε αν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με θεραπεία θα είμαι σύντομα καλύτερα. Μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα δεν αισθανόμουν καλά στην πλάτη και φαίνεται πως αυτό βγήκε σήμερα στον αγώνα», ανέφερε στη μεικτή ζώνη μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς