16.1 C
Athens

Ο προπονητής της Μάλτας κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ποδοσφαιριστή του

Μια σοβαρή καταγγελία για τον προπονητή της Μάλτας τάραξε τα νερά στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ο Ντέβις Μάντζια κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά παίκτη του την περασμένη Κυριακή, με τον ποδοσφαιριστή να υποβάλει την καταγγελία.

Η ομοσπονδία της Μάλτας ανακοίνωσε πως προσωρινά ο Ντέβις Μάντζια παύεται από τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής της εθνικής ομάδας έπειτα από την αναφορά που έλαβε, με τον Ιταλό να ενημερώνεται από τα διοικητικά στελέχη. Στη φιλική αναμέτρηση με το Ισραήλ θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάντζια, Νταβίντε Ματσότα.

Σημειώνεται πως παρά τα 48 του χρόνια, ο Μάντζια εκτός από την εθνική Μάλτας (στον πάγκο της κάθεται από τον Δεκέμβριο του 2019) έχει προπονήσει μεταξύ άλλων την U21 της Ιταλίας, την Άσκολι, την Κραϊόβα, την Μπάρι και τη Σπέτσια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός προπονητής καταγγέλλεται αφού ο Μάντζια είχε βρεθεί στη δημοσιότητα για αρνητικό λόγο κατά την περίοδο της θητείας του στην Κραϊόβα. Τότε ο άλλοτε προπονητής του συλλόγου, Βίκτορ Πιτούρτσκα, είχε υποστηρίξει πως ο Μάντζια είχε παράνομη σχέση με ποδοσφαιριστή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς