19.4 C
Athens

Η Γιουβέντους θέλει Γκριμάλντο για αντί-Σάντρο

Η Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και αναμένονται αλλαγές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μία από αυτές θα είναι ο Άλεξ Σάντρο, ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει και θα πουληθεί. Η ιταλική ομάδα εξετάζει παίκτες, για να τον αντικαταστήσουν, με το όνομα του Άλεξ Γκριμάλντο να παίζει δυνατά.

Ο Άλεξ Σάντρο έδωσε οριστική αρνητική απάντηση στη Γιουβέντους στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε. Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τους ιθύνοντες της ομάδας να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Η Γιουβέντους εξετάζει διάφορους ποδοσφαιριστές με τον Άλεξ Γκριμάλντο να είναι ο επικρατέστερος. Ο 27χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των μπλαουγκράνα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Η Γιουβέντους θέλει να το εκμεταλλευτεί, ώστε να τον κάνει δικό της μ΄ένα μικρό ποσό τον Ιανουάριο. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Με τη Μπενφίκα μετράει ήδη τη φετινή σεζόν 13 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς