21.4 C
Athens

Ο Σέζνι πιάστηκε στα πράσα από τον προπονητή του να καπνίζει (vid)

Ο Βόιτσιεχ Σέζνι φαίνεται πως έχει αδυναμία στο κάπνισμα και δεν μπορεί να το κρύψει. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Πολωνίας μάλιστα δεν μπόρεσε να αντέξει μετά το ματς με την Ουαλία και κάπνισε μέσα στις τουαλέτες των αποδυτηρίων. Για κακή του τύχη, όμως, πιάστηκε στα πράσα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Η Πολωνία κατάφερε να κερδίσει την Ουαλία και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μία αποκάλυψη, καθώς όπως είπε έπιασε στα πράσα τον τερματοφύλακα της Πολωνίας να καπνίζει στα αποδυτήρια.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας προσπάθησε να το κουκουλώσει, αλλά δεν έπεισε κανέναν. Ο Σέζνι ισχυρίστηκε στον προπονητή του ότι ο καπνός είναι από το ζεστό νερό και όχι από το τσιγάρο.

Ο Μίχνιεβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό: «Γνωρίζουμε τον Σέζνι, παίζει στην ομάδα πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας στην εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντικός για εκείνον. Δείχνει ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος. Αν και κάποιες στιγμές ήταν χαλαρός, όπως στην περίπτωση με τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και μετά το παιχνίδι. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, νόμιζα ότι η τουαλέτα είχε πάρει φωτιά. Ο καπνός πετούσε. Τον άκουσα ότι είναι εκεί. “Βόιτσιεχ, τι συμβαίνει;”, τον ρώτησα. “Tίποτα κόουτς, το νερό ξεβγάζει”. Μάλιστα τότε γύρισε αμέσως στον μεταφραστή και του είπε, “δεν χρειάζεται να το μεταφράσεις αυτό”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς