21.4 C
Athens

Υπογράφει στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί ο ελεύθερος Ντεναγιέρ

Ο 27χρονος Βέλγος διεθνής στόπερ μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο προτάσεις και μια προσφορά ανανέωσης από τη Λιόν που απέρριψε, πετάει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να υπογράψει στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί

Στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέισον Ντεναγιέρ όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Βέλγος διεθνής κεντρικός αμυντικός κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά και η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συμφώνησε μαζί του για να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά, βρισκόταν στις κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρότι ήταν χωρίς ομάδα. Τις επόμενες ώρες ο Ντεναγιέρ θα πετάξει στα ΗΑΕ για να κλειδώσει τη μεταγραφή του.

Στην καριέρα του ο Ντεναγιέρ έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε και στη συνέχεια ως δανεικός σε Σέλτικ, Γαλατάσαραϊ και Σάντερλαντ, πριν τη μεταγραφή του στη Λιόν το 2018. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε συνολικά 138 συμμετοχές, με απολογισμό 8 γκολ και 2 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς