16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι υπέροχες φανέλες για τη σεζόν 2022/23 (vid)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις τρεις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2022/23 σε Ελλάδα και Ευρώπη που αναμένεται να ξεπουλήσουν σε χρόνο ρεκόρ και να οδηγήσουν την ομάδα του Μπαρτζώκα σε νέες μεγάλες επιτυχίες

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κι επίσημα τις νέες εμφανίσεις για τη σεζόν 2022/23 σε Basket League και Euroleague, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό μέσα από ένα επικό video της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι το έζησαν.

Κάποιοι ονειρεύονται να το ζήσουν.

Όλοι θα είμαστε εκεί για να κάνουμε ξανά το όνειρο πραγματικότητα.

Και φέτος θα παλέψουμε μαζί!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ

Η κλασσική ερυθρόλευκη με πιο παχιά ρίγα είναι και φέτος η πρώτη φανέλα την οποία οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα φορούν κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ εξίσου εντυπωσιακές είναι και η κόκκινη με τη μαύρη.

Φανέλες που σίγουρα θα φορεθούν πολύ στο ΣΕΦ με το όνειρο να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε νέες μεγάλες επιτυχίες, για μία σεζόν που άπαντες στον Πειραιά ευελπιστούν και θέλουν να γράψουν ξανά ιστορία.

Σε ρόλο μοντέλων για την επίσημη παρουσίασή των νέων εμφανίσεων μπήκαν οι Κάνααν, Βεζένκοφ και Παπανικολάου. Κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, τα πήγαν περίφημα και σε αυτόν τον ρόλο τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς