15.9 C
Athens

Κάρι σε Γιάννη: «Τον ευχαριστώ που με θεωρεί τον καλύτερο, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι γι’ αυτόν» (vid)

Ο Στεφ Κάρι ξεκινά τη νέα σεζόν στο NBA ως ο κορυφαίος παίκτης της Λίγκας και ο πρωταθλητής με τους Γουόριορς, με τον «δικό μας» Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον αποθεώνει στη Media Day των Μπακς χαρακτηρίζοντάς τον ως «καλύτερο παίκτη του κόσμου» αυτή τη στιγμή.

Γιάννης: Το μπάσκετ επέστρεψε στην Ελλάδα και ο κόσμος είχε ελπίδα, ο Κάρι είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή

Μετά από αυτό το κοπλιμέντο και προς έκπληξή του ο MVP των περσινών NBA Finals ανταπέδωσε τα καλά λόγια, αναφέροντας πως και αυτός το ίδιο πίστευε για τον Greek Freak όταν το 2021 πανηγύριζε το πρωτάθλημα με τα Ελάφια.

Δείτε την αντίδραση του Κάρι στις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

«Νόμιζα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου (μιλώντας στον δημοσιογράφο). Ευχαριστώ Γιάννη. Δεν ξέρω αν αυτό το έκανε επειδή θέλει να δείξει σεβασμό στο παιχνίδι ή να ετοιμάσει το τραπέζι για αυτά που έρχονται» δήλωσε αρχικά ο σταρ των Γουόριορς, για να προσθέσει:

«Πάντα λέω το ίδιο όταν αντιμετωπίζω τον πρωταθλητή. Αυτή είναι η φύση της λίγκας, όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, την τελευταία που έμεινε όρθια και έπαιζε καλύτερα. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ για αυτόν πέρυσι όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εκτιμώ το κομπλιμέντο, αλλά δεν πρόκειται να με μαλακώσει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς