15 C
Athens

Με άρωμα… Πανσερραϊκού και γκολάρες Στίνα η νίκη της Μολδαβίας, ανέβηκε στην 3η κατηγορία η Λετονία (vid)

Ο Βίκτορ Στίνα του Πανσερραϊκού έκανε θραύση κόντρα στο Λιχτενστάιν, σκοράροντας δυο απίθανα γκολ για λογαριασμό των Μολδαβών

Μπορεί η Μολδαβία να μην κέρδισε την άνοδο στην 3η κατηγορία του Nations League ωστόσο την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης ικανοποίησε τους φίλους της στο Κισινάου επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν και πανηγυρίζοντας μια τρίτη σερί νίκη στη διοργάνωση. Ο απρόσμενος… ήρωας της Μολδαβίας ήρθε από τις Σέρρες!

Ο Βίκτορ Στίνα πέρασε ως αλλαγή στο 76′ αντί του Νικολαέσκου και στις καθυστερήσεις πέτυχε δύο απίθανα γκολ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο 24χρονος Μολδαβός μεσοεπιθετικός ανήκει στον Πανσερραϊκό και έδειξε δείγματα του ταλέντου του με τις τρομερές εκτελέσεις του. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού δεν είχε κληθεί για να πάρει ανάσες και έμεινε για προπονήσεις στο Ρέντη.

 

Βέβαια την άνοδο στην 3η κατηγορία την εξασφάλισε η Λετονία που έμεινε στο 1-1 στην Ανδόρα. Ο Γκουτκόφσκις σκόραρε στο 50′ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 88′. Ωστόσο ακόμα και ο βαθμός ήταν αρκετός για τους Λετονούς που πήραν την άνοδο στην ισοβαθμία με τους Μολδαβούς (από 13 βαθμούς).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ανδόρα – Λετονία 1-1 (88′ Ρόσας / 50′ Γκουτκόφσκις)

Μολδαβία – Λιχτενστάιν 2-0 (90+2′, 90+4′ Στίνα)

4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ 

  1. Λετονία 13
  2. Μολδαβία 13
  3. Ανδόρα 8
  4. Λιχτενστάιν 0
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς