19.9 C
Athens

Βατσλίκ: Πιο επιτυχημένοι συμπαίκτες οι Μαρσέλο και Χάμες, είναι να έρθουν δύο ελεύθεροι ποδοσφαιριστές

Ο Τόμας Βατσλίκ παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Τσεχίας και αναφέρθηκε στο μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας πως θα έρθουν δύο ακόμα ελεύθεροι ποδοσφαιριστές. Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας έσταξε μέλι για τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες τονίζοντας ότι είναι οι πιο πετυχημένοι συμπαίκτες του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Όταν είχαμε μετρηθεί σε επίπεδο ρόστερ πρόσφατα, ήμασταν 45 άτομα. Και είναι να έρθουν δύο ακόμα παίκτες που δεν έχουν ακόμα συμβόλαιο».

Τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες: «Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα. Στην Ισπανία έπαιξα επίσης με τροπαιούχους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή νικητές διεθνών διοργανώσεων. Όμως το να έχεις δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει Champions League είναι φοβερό. Δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά έτσι. Ο Μαρσέλο είναι τρομερό άτομο.

Όλη η ομάδα έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για αυτόν αφού είναι ένας παίκτης που έχει πάρει πέντε Champions League. Μιλάει καλά αγγλικά και κάνει και αστεία, κάτι που δεν έχω δει ξανά σε Βραζιλιάνους. Πολύ καλό παιδί είναι και ο Χάμες, ένα απίστευτο καλό παιδί που έδεσε αμέσως με την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς