17 C
Athens

Λάιντνερ: Θα έρθει η ώρα μου και θα παίξω, δεν περίμενα ότι θα μοιράζομαι τα αποδυτήρια με τον Μαρσέλο

Ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δεν κρύβει τη χαρά του που προπονείται με τον Μαρσέλο και περιμένει την ευκαιρία του για να αγωνιστεί

Ο Ντορόν Λάιντνερ απουσιάζει από το Ρέντη και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Ισραήλ. Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και έπλεξε το εγκώμιο του Μαρσέλο, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του που μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Μαρσέλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε πρόταση να πάει δανεικός στον Άρη, όμως ο Κριστιάν Καρεμπέ του εξήγησε πως με τον νέο προπονητή πιστεύει πως θα πάρει ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μαρσέλο: «Υποτίθεται ότι παίζει ως αμυντικός ή μέσος, όχι απαραίτητα αριστερός αμυντικός. Είναι πολύ ωραίος, κοιτάζει τους πάντες στα μάτια. Υπήρχε μια προπόνηση που μόλις είχα προσγειωθεί από το Ισραήλ επειδή ήμουν εδώ για το διαβατήριο και ο Μαρσέλο υπέγραψε εκείνη την ημέρα καθώς είχε έρθει από την Ισπανία και κάναμε προπόνηση και από τις δύο πλευρές. Στη μέση της προπόνησης του είπα: “Είμαι ενθουσιασμένος, είναι σαν όνειρο”. Με ρώτησε, “Ξέρεις ποιος είναι ο Τόνι, σωστά¨”; ; Ο Τόνι Κρος. Απάντησα, “Προφανώς, πώς μπορώ να μην τον ξέρω”.

Μου έδειξε πώς ο Κρος σταματάει μια μπάλα. Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα συνέβαιναν, ότι ένας τέτοιος παίκτης θα ερχόταν να μου μιλήσει και μου είπε, “Ό,τι χρειαστείς, στείλε μου ένα μήνυμα” και όχι μόνο αυτός, το ίδιο καλός ήταν και ο Βρσάλικο. Αν μου έλεγες πριν από τρία χρόνια ότι θα καθόμουν με τον Μαρσέλο στα ίδια αποδυτήρια θα γελούσα».

Για το διαβατήριο: «Νόμιζα ότι θα έπαιρνα το διαβατήριό μου πιο γρήγορα. Είμαι έτοιμος για την αποστολή εναντίον της Αλβανίας. Είμαι σε καλή κατάσταση και το νιώθω και στις προπονήσεις στο Ισραήλ».

Για το πρώτο διάστημα στον Ολυμπιακό: «Ήξερα πού πήγαινα και ήξερα ότι δεν θα ξεκινούσα αμέσως στην ενδεκάδα όπως πίστευαν όλοι. Μερικές φορές ξεκινάει λίγο πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα μου και θα χωρέσω εκεί. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Κριστιάν Καρεμπέ μου είπε: “Υπάρχει πρόταση από τον Άρη που σε θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα σταθώ εμπόδιο αλλά είναι σίγουρο πως ο επόμενος προπονητής που θα έρθει θα σε εμπιστευτεί περισσότερο”. Δεν απέκλεισα τη μετακόμιση στον Άρη, αλλά ήταν πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα. Δεν έγινε, αλλά όλα είναι για το καλύτερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς