19.9 C
Athens

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Πάει καλά το ζήτημα με το ελληνικό διαβατήριο, είμαι ενθουσιασμένος

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρίσκεται στην Ελλάδα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου συμμετέχει η Αρμάνι Μιλάνο. Ο γκαρντ του ιταλικού συλλόγου δήλωσε στο Basket News πως ανυπομονεί να πάρει το ελληνικό διαβατήριο για να μπορεί να ενταχθεί στο ρόστερ της Εθνικής και υποστήριξε πως το ζήτημα έχει προχωρήσει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Νιώθω τέλεια που είμαι στην Ελλάδα. Είχα χρόνο να πάω στην Ακρόπολη. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Είναι όλα όσα μου είχε πει η μαμά μου. Όταν έρθει η ώρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια μου θα είμαι ενθουσιασμένος, μην σας πω και εκστασιασμένος. Την ημέρα που θα γίνει επίσημο θα το βάλω κάπου σε ένα τραπέζι και θα το βγάλω φωτογραφία. Έτσι θα μάθετε όλοι πως είναι επίσημο.

Το ζήτημα με το διαβατήριο πάει καλά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε όσο αφορά τα χαρτιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ακούω πως υπάρχει πιθανότητα να το έχω πριν από το τέλος της σεζόν. Και σε αυτό ελπίζω. Ο προπονητής (σ.σ. Δημήτρης Ιτούδης) είπε ότι ανυπομονεί πολύ να γίνω μέλος της ομάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς