17.6 C
Athens

Ανιγκό: Επιθυμία του προέδρου η σύνδεση της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα και τα τμήματα υποδομής

Ο Ζοζέ Ανιγκό παραχώρησε συνέντευξη στη La Provence και αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο αλλά και στην επιθυμία του Β. Μαρινάκη, καθώς όπως ισχυρίστηκε, ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων θέλει άμεση σύνδεση μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου

Ο Ζοζέ Ανιγκό αποτελεί τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού όπως ανακοινώθηκε παράλληλα με την πρόσληψη του Μίτσελ.

Ο έμπειρος Γάλλος φιλοξενήθηκε στη La Provence και αναφέρθηκε στον ρόλο του στους πρωταθλητές Ελλάδας εξηγώντας ότι υπάρχει ομοιότητα με αυτό που έκανε στη Μαρσέιγ.

«Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή οργάνωση και μοιάζει πολύ με τη Μαρσέιγ. Υπάρχει λίγο άγχος όπως πάντα σε κάτι καινούργιο, αλλά είμαι χαρούμενος που ξεκινάω και είναι μεγάλη απόλαυση αυτός ο ρόλος. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι μακροχρόνιο, έχουμε όλοι βραχυπρόθεσμες αποστολές και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα κάνω περίπου ό,τι και στη Μαρσέιγ κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τα τμήματα υποδομής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου και τον Λεβαδειακό, με τον ίδιο να προσθέτει πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ξεκάθαρο στόχο:

«Θέλει να υπάρχει σύνδεση της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα και τα τμήματα υποδομής. Εδώ οι παίκτες που δεν είναι στην πρώτη ομάδα παίζουν στη Β’ στη δεύτερη κατηγορία, όπως συμβαίνει με μερικούς συλλόγους στην Ισπανία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς