18 C
Athens

Μανωλάς: Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως δεν έφυγε για τα χρήματα αλλά γιατί δεν ένιωθε αναγκαίος πια για την ομάδα

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε -για δεύτερη φορά στην καριέρα του- τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του με την Σάρζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επίσημο: Υπέγραψε για δύο χρόνια στην Σάρζα και παρουσιάστηκε ως «Σπαρτιάτης» ο Μανωλάς

Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ, αφού ευχαρίστησε τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκε στην δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες και κυρίως τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας, αναφέρθηκε στους λόγους πίσω από την απόφασή του να αποχωρήσει με προορισμό τα Εμιράτα, λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ θέμα χρημάτων.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.

Για να αποχαιρετήσει – ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας στη συνέχεια: «Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς