19.7 C
Athens

Βραζιλία – Γκάνα 3-0: Πρόβα ενδεκάδας ενόψει Μουντιάλ με ορεξάτο Νεϊμάρ

Η Βραζιλία συνεχίζει να νικά και να βάζει τις βάσεις για ένα ισχυρό σύνολο στο Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση.

Με τον πιο ώριμο Νεϊμάρ των τελευταίων ετών η Σελεσάο επικράτησε και της Γκάνας με 3-0 στο χθεσινοβραδινό φιλικό, με τον άσο της Παρί να έχει δύο ασίστ και πλέον να χρειάζεται μόλις 4 τέρματα ώστε να ξεπεράσει τον μύθο Πελέ (77) σε τέρματα με την εθνική Βραζιλίας.

Οι Νοτιοαμερικανοί, άνοιξαν το σκορ με τον Μαρκίνιος (9`) για ν’ ακολουθήσουν δύο γκολ του Ρισάρλισον (28`, 40`) από ασίστ του Νεϊμάρ.

Σ έναν από τους τελευταίους αγώνες προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), ο Τίτε παρέταξε την 11άδα που έχει στο μυαλό του για την κορυφαία διοργάνωση, με τον Ρισάρλισον στην επίθεση και τον Νεϊμάρ σ’ ελεύθερο ρόλο ως «δεκάρι».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ 2022, η Βραζιλία θα παίξει την ερχόμενη Τετάρτη (28/9) με την Τυνησία στο Παρίσι και μία ημέρα νωρίτερα, η Γκάνα θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία, την Νικαράγουα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς