21.4 C
Athens

Άρης: Ομάδα του Ντουμπάι προσφέρει γη και ύδωρ για την υπογραφή του Μαντσίνι!

Ηγεμονική πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Μαντσίνι έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (23/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης κι όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά ο Αργεντινός άσος θα ετοιμάσει βαλίτσες για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του...

Μία… ηγεμονική πρόταση για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από ομάδα του Ντουμπάι έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (23/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού επιθετικού, που δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στα πετροδόλαρα των ΗΑΕ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ομάδα από το Ντουμπάι, που δεν κατονομάζεται προς το παρόν, προσφέρει γη και ύδωρ για την απόκτηση του MVP της περσινής σεζόν των Θεσσαλονικέων, ο οποίος θυμίζουμε ότι στα τέλη Αυγούστου έφτασε «μία ανάσα» από την Ομόνοια αλλά τελικά η πρόταση των σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους απορρίφθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως η πρόταση από τα Εμιράτα είναι σαφώς μεγαλύτερη και στην Αλκμήνης σκέφτονται σοβαρά να τη δεχθούν, ειδικότερα από τη στιγμή που και ο Αργεντινός δείχνει πρόθυμος να ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό του Ντουμπάι, για ένα συμβόλαιο που δύσκολα θα βρει οπουδήποτε αλλού τη συγκεκριμένο χρονική περίοδο.

Οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, αφού υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος σε Ασία και Αραβία ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς