20.9 C
Athens

Υπόσχεται την απόκτηση του Τζον Τέρι υποψήφιος πρόεδρος της Σπόρτινγκ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Πέδρο Μαδέιρα Ροντρίγκες δήλωσε ότι θα αποκτήσει τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό εάν εκλεγεί το ερχόμενο Σάββατο

Στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζον Τέρι. Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα στο τέλος της περυσινής περιόδου λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Όμως αυτά λύθηκαν όταν οι «χωριάτες» άλλαξαν ιδιοκτήτη και αμέσως όλοι υπέθεσαν ότι θα αποκτήσουν ξανά τον Τζον Τέρι.

Πλέον σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συλλόγου και ο υποψήφιος πρόεδρος Πέδρο Μαδέιρα Ροντρίγκες υποσχέθηκε να φέρει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και να προσλάβει νέο προπονητή εφόσον εκλεγεί.

«Μπορώ να αποκαλύψω έναν ο οποίος με έχει εντυπωσιάσει. Είναι ο Τζον Τέρι, ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να κερδίζει ακόμα και στην προπόνηση», δήλωσε ο Ροντρίγκες για να συμπληρώσει: « Σίγουρα δεν μπορώ να του δώσω τα χρήματα που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνει παίκτης μας».

Όσον αφορά την θέση του προπονητή, ο Κλαούντιο Ρανιέρ φέρεται να είναι αυτός που θα προσπαθήσει να προσλάβει ο υποψήφιος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς