12 C
Athens

Λάιντνερ: Σαν όνειρο το ότι αγωνίζομαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο, μου δίνει πολλές συμβουλές

Ο Ισραηλινός μπακ ζει ένα παιδικό του όνειρο στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ήδη έχει μάθει πολλά δίπλα στον Μαρσέλο, εν αναμονή της παραλαβής του ρουμάνικου διαβατηρίου του ώστε επιτέλους να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Super League

Ο Ντόρον Λάιντνερ ζει ένα ποδοσφαιρικό του όνειρο στον Ολυμπιακό, παρότι ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στους Ερυθρολεύκους λόγω της έλλειψης του ρουμάνικου διαβατηρίου.

Αυτό το ζήτημα αναμένεται να επιλυθεί άμεσα και ο Ισραηλινός μπακ να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, σε μία πτέρυγα που θα μοιράζεται με τον Βραζιλιάνο θρύλο και άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Ο Λάιντνερ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τη συνύπαρξή του με τον Βραζιλιάνο αστέρα, που όπως αποκάλυψε τού έχει δώσει ήδη αρκετές χρήσιμες συμβουλές τόσο εντός όσο κι εκτός των γηπέδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάιντνερ:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο. Είναι για μένα σαν ένα όνειρο να έχω έναν τέτοιον παίκτη δίπλα μου.

Ο Μαρσέλο είναι κοντά μου και με βοηθά. Προπονηθηκαμε μαζί την πρώτη του μέρα. Γίναμε καλοί φίλοι. Ο Μαρσέλο με βοηθάει και μου δίνει πολλές συμβουλές εκτός και εντός γηπέδου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία μου στην ίδια ομάδα με τον Μαρσέλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς