12 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο συνεχίζει την σκληρή δουλειά και φορτσάρει για το ντεμπούτο του (vid)

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση δείχνει να διατηρείται ο Βραζιλιάνος αστέρας του Ολυμπιακού, που συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο παρέα με τον Ελ Αραμπί και δεν βλέπει την ώρα για το ντεμπούτο του στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός έχει μπει εδώ και 2 ημέρες στη νέα εποχή Μίτσελ, με τον 59χρονο Ισπανό τεχνικό να αξιολογεί το υπάρχον ρόστερ ώστε να καταλήξει στους 24 παίκτες +4 τερματοφύλακες που θα οδηγήσουν τους Ερυθρόλευκους μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες βρίσκονται και τα ηχηρά ονόματα των Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, με τον Κολομβιανό να δηλώνει «παρών» με το… καλησπέρα αγωνιζόμενος για 72 λεπτά στο ντέρμπι με τον Άρη την περασμένη Κυριακή και τον Βραζιλιάνο αστέρα να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο γυμναστήριο αλλά και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επιδιώκοντας να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μέχρι την 1η Οκτωβρίου και το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τότε, στο ντεμπούτο της δεύτερης εποχής του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, εκτιμάται ότι ο Μαρσέλο θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει και μερικά λεπτά συμμετοχής, καθώς ο ίδιος δείχνει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και έτοιμος για δράση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς