16.4 C
Athens

Αντριάν: Θα συνεχίσω να απολαμβάνω το νέο μου πόστο στον Ολυμπιακό

Τα πρώτα του συναισθήματα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, τον πρώτο του ρόλο μακριά από την ενεργό δράση, μοιράστηκε ο Αντριάν Γκονζάλεθ στο Instagram.

«Πρέπει πάντα να κοιτάζει κανείς μπροστά και να αναζητά νέες προκλήσεις. Θα εξακολουθώ να είμαι στο γήπεδο αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετική θέση από εκείνη του παίκτη. Σε αυτά τα 16 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης έχω απολαύσει πολλά πράγματα. Κοιτάζοντας πίσω, είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει, ξεπερνώντας το παιδικό μου όνειρο. Τώρα, μετρώντας μόνο λίγες μέρες ως μέλος ενός τεχνικού επιτελείου, ξέρω ότι θα συνεχίσω να το απολαμβάνω εξίσου», ήταν το μήνυμα του γιου και βοηθού του Μίτσελ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάζει το νέο επαγγελματικό βήμα του Αντριάν:

«Το να έχεις μια καριέρα σαν τη δική σου γεμάτη εμπόδια και συνεχείς προκλήσεις για τόσο καιρό είναι κάτι που δεν μπορούν να καταφέρουν πολλοί. Πρέπει απλώς να κοιτάξεις την ιστορία σου. Κατάφερες να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε κάθε ίντσα όσων πέτυχες και το επόμενο βήμα είναι το μόνο λογικό για όποιον νιώθει σαν εσένα. Αυτό έφτασε και είναι εδώ. Σε περιμένω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς