12.5 C
Athens

Ο Μίτσελ ρίχνει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι – Ζήτησε τετ α τετ με όλους τους παίκτες

Ο Μίτσελ με το… καλημέρα σήκωσε μανίκια και ξεκίνησε τη δουλειά στο Ρέντη. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της ομάδας, προκειμένου να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρωταρχικός στόχος του Ισπανού είναι να φτιάξει τη ψυχολογία των παικτών του και γι αυτό τους μίλησε στο Ρέντη.

Ο Μίτσελ ρίχνει το βάρος του στο ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί μεγάλο πρόβλημα μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε από την πρώτη μέρα ότι θα είναι δίπλα στους παίκτες του και γι αυτό τους ζήτησε να του λένε ότι τους απασχολεί και ότι πρόβλημα υπάρχει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε επίσης να μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να μάθει και να τον μάθουν οι νέοι παίκτες του και να του δείξουν εμπιστοσύνη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Ο Μίτσελ ζήτησε ρόστερ 24 ποδοσφαιριστών και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στο Ρέντη ο Ισπανός ξεκίνησε τη δουλειά, δίχως να έχει στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς