22.5 C
Athens

Βαριά τιμωρία για Ουντόκα, έναν χρόνο αποκλεισμό από τον πάγκο των Σέλτικς!

Με βαρύτατη ποινή για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας τιμωρήθηκε ο Ίμε Ουντόκα.

Ο προπονητής των Σέλτικς κατηγορείται ότι σύναψε σχέση με μέλος του τεχνικού επιτελείου και ο οργανισμός των τιμώρησε με έναν ολόκληρο χρόνο αποκλεισμό από τον πάγκο!

«Η απόφαση για το μέλλον του στους Σέλτικς μετά το συγκεκριμένο διάστημα θα ληφθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η ποινή τίθεται σε άμεση ισχύ», ανέφερε η ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Η τιμωρία του 45χρονου προπονητή είναι μία από τις πιο βαριές που έχουν επιβληθεί ποτέ στο NBA για παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς και δεν αποκλείεται να σημάνει το οριστικό τέλος του από τον πάγκο της ομάδας της Βοστόνης.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους παίκτες, τους οπαδούς και σε ολόκληρο τον οργανισμό των Σέλτικς, αλλά και στην οικογένειά μου επειδή τους απογοήτευσα. Ζητάω συγνώμη που έφερα σε αυτή τη δύσκολη θέση την ομάδα και αποδέχομαι την απόφαση που πάρθηκε», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ουντόκα, που έχει έναν 10χρονο γιο με τη σύντροφό του, Νία Λονγκ.

Πέρυσι, ο Ουντόκα κατάφερε να οδηγήσει τους Σέλτικς στην πρώτη τους παρουσία σε τελικό μετά από 12 χρόνια. Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας στο διάστημα του αποκλεισμού του θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τζο Ματσούλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς