19.9 C
Athens

Καρεμπέ: Θέλαμε για προπονητή τον Μπαράκ Μπαχάρ, σπάνιος παίκτης ο Λάιντνερ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αποκάλυψε σε Μέσο του Ισραήλ πως η ομάδα του ήθελε για προπονητή τον Μπαράκ Μπαχάρ της Μακάμπι Χάιφα και υποστήριξε ότι οι Ερυθρόλευκοι κυνήγησαν και τον Εράν Ζάχαβι - Τι είπε για τον Λάιντνερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο του Ισραήλ και συγκεκριμένα στο «sport5.co.il», με τις απαντήσεις του να βγάζουν ειδήσεις αναφορικά τόσο με τον Ντόρον Λάιντνερ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι όσο και με τον Μπαράκ Μπαχάρ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως ο σύλλογος ήθελε τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα για τον πάγκο του – δεν διευκρινίζει την ακριβή περίοδο αλλά αναφέρει πως τον ήθελε εδώ και πολύ καιρό – ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον Ισραηλινό μπακ που αποκτήθηκε και υποστήριξε ότι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Λάιντνερ και τη Μακάμπι Χάιφα: «Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Σωματικά έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό και να προσθέσει περισσότερα πράγματα το παιχνίδι του. Το μέλλον είναι στα… πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον πάρουν γιατί είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο στην ομάδα του όσο και στην Εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε μαζί μας.

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι συγχρονισμένα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει πώς προπονούνται παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό θα τον βοηθήσει στο μέλλον. Όταν έρχονται παίκτες αυτού του επιπέδου στην ομάδα σου, πρέπει να ανεβάσεις ακόμα παραπάνω επίπεδό σου. Είναι στη κατάλληλη φάση και με την άφιξη του νέου προπονητή, πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς. Το έχει. Είναι ένας σπάνιος παίκτης.

Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει αυτή τη σεζόν με την έντασή της. Υπάρχει πολύ ταλέντο στη Μακάμπι Χάιφα και στο Ισραήλ. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζαχάβι αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον Μπάρακ Μπαχάρ: «Μας ενδιέφερε. Τον παρακολουθούμε και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έπαιξαν εναντίον μας. Ήταν ένας από τους στόχους μας εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν είναι διαθέσιμος»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς