20.9 C
Athens

Υπέγραψε στη Sharjah FC ο Μανωλάς

Σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τους Ερυθρολεύκους, για να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στη Sharjah FC.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κώστας Μανωλάς υπέγραψε ήδη το συμβόλαιο του με την ομάδα των ΗΑΕ. Η συμφωνία του με τη Sharjah FC θα αποφέρει στον έμπειρο αμυντικό 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Κώστα Μανωλά, ώστε να μείνει ελεύθερος και να μετακομίσει στα ΗΑΕ. Οι Ερυθρόλευκοι με την αποχώρηση του Έλληνα στόπερ γλύτωσαν το συμβόλαιο του, που ήταν αρκετά υψηλό. Με την ομάδα του Πειραιά ο Κώστας Μανωλάς έχει καταγράψει συνολικά 96 εμφανίσεις με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Αυτή ήταν η πρώτη αποχώρηση, που προανήγγειλε ουσιαστικά ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε ένα ρόστερ, που θα αριθμεί 24 ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα του Πειραιά αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις, ώστε να πέσει στον επιθυμητό αριθμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς