25.1 C
Athens

Γαβαλάς για Μίτσελ: Με δουλειά θα πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε

O Μίτσελ παρουσιάστηκε κι επίσημα από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δουλειά.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Πειραιωτών, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτηση του καλωσόρισε τον Ισπανό τεχνικό και τον χαρακτήρισε άνθρωπο με πολλές ευαισθησίες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Το ταξίδι της ζωής είναι απρόβλεπτο. Όπως είχε γράψει και τραγουδήσει ο Αντώνης Καλογιάννης, «εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού και αλλού η ζωή μας πάει».

Τον Ιούλιο του 2014 είχαμε κινήσει για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Η ζωή με έφερε ξαφνικά πίσω στην Ελλάδα για να «αποχαιρετήσω» τον πατέρα μου.

Επιστρέφοντας στην Αυστρία για να συνεχίσω να καλύπτω, ως δημοσιογράφος τότε, την προετοιμασία της ομάδας, κατευθύνθηκα από το αεροδρόμιο απευθείας στο προπονητικό κέντρο για να προλάβω την απογευματινή προπόνηση.

Με την άκρη του ματιού του με είδε ο Μίτσελ. Διέκοψε την προπόνηση και ήρθε δίπλα μου να μου συμπαρασταθεί. Από εκείνη την ημέρα ανακάλυψα έναν άνθρωπο με μεγάλες ευαισθησίες που μου στάθηκε και με στήριξε στη δύσκολη διαδρομή μου.

Τώρα, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, βρισκόμαστε και οι δύο στην ίδια πλευρά της όχθης του ποταμού. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί στην οικογένεια του Ολυμπιακού, θα πετύχουμε με πολλή δουλειά, όλα όσα ονειρευόμαστε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς