17.2 C
Athens

Μαρινάκης για Μαρσέλο και Χάμες: Έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ, η ενασχόληση με τη Νότιγχαμ βοηθάει τον Ολυμπιακό

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μίτσελ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να πείσει τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο να έρθουν στους Ερυθρόλευκους.

Ο Β. Μαρινάκης υποστήριξε ότι στα χρόνια του στον Ολυμπιακό έχουν χτιστεί κάποιες πολύ καλές επαφές ενώ τόνισε πως έχει βοηθήσει και η ενασχόληση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Παράλληλα, χαμογελώντας τόνισε ότι με τους Μίτσελ, Καρεμπέ, Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες οι Ερυθρόλευκοι έχουν γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Για εμάς με την εμπειρία που έχουμε και με τις επαφές που έχουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο μας βοηθάει να μπορούμε να διαπραγματευτούμε, να πείσουμε ορισμένους μεγάλους παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα και να παίξουν στον Ολυμπιακό.

Θεωρώ πως τα 12 χρόνια αυτά έχουν γίνει πάρα πολλά και έχουν γίνει πάρα πολλά όχι μόνο με τις επιτυχίες μας μέσα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Για αυτό πολλές βραδιές δικές μας ή πολλές μέρες δικές μας μπορεί να αποτελούν μια ολόκληρη ζωή για όλους ή δέκα ζωές.

Συνεχίσουμε να αξιοποιούμε αυτές τις επαφές καθώς επίσης και αυτό που έχει βοηθήσει αρκετά είναι η ενασχόληση μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει τον Ολυμπιακό, βοηθάει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή που είναι στην Premier League βοηθάει ακόμα περισσότερο. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δουλεύει πάντα υπέρ του Ολυμπιακού.

Όταν μπορείς να μιλάς με διάφορους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη από μια ομάδα της Premier League σίγουρα σου κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη και στην Ελλάδα.

Όπως έλεγα στον Μίτσελ χαριτολογώντας όταν ήρθε έχουμε γίνει μια μικρή αποικία της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας από τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ, τον Μαρσέλο, τον Χάμες, να δούμε τι άλλο θα πάρουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς