20.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Νέος επικεφαλής του ιατρικού τιμ ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος

Έπειτα από ενάμισι χρόνο, ο χειρουργός ορθοπεδικός, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του «τριφυλλιού».

Όπως γνωστοποίησαν επίσημα την Τετάρτη (21/9) οι Πράσινοι ο κ. Αλεξανδρόπουλος θα πάρει τη θέση του γιατρού Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος αποχωρεί για δεύτερη φορά από το κλαμπ, λόγω πολύ βεβαρημένου προγράμματος.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον γιατρό Άγγελο Ντίνα, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό μετά τις 31 Ιανουαρίου 2021, όταν είχε αποχωρήσει τον σύλλογο επί ημερών Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό χειρουργό, κ. Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο στο σύλλογο και αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Συνεργάτης του θα είναι ο ιατρός κ. Άγγελος Ντίνας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον γιατρό κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς