21.2 C
Athens

Το «Last Dance» του Φέντερερ στο Λονδίνο: Με συμπαίκτη τον Ναδάλ στην τελευταία του παράσταση!

Το μεγάλο «αντίο» του KIng Φέντερερ στα κορτ θα γίνει έτσι όπως το φαντάζονταν οι λάτρεις του τένις: Σε ένα μοναδικό παιχνίδι με τον Ράφα Νασάλ ως συμπαίκτη του μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο στο Λονδίνο

Την τελευταία του παράσταση αναμένεται να δώσει ο Ρότζερ Φέντερερ στο Laver Cup του Λονδίνου. Ο Ελβετός σούπερ σταρ του τένις ανακοίνωσε μέσα από ένα συγκινητικό γράμμα ότι θα κρεμάσει την ρακέτα του και πλέον απλά περιμένουμε να τού υποκλιθούμε στο κορτ, από εκεί που ξεκίνησαν όλα, έτσι όπως του αξίζει.

Οι εκατομμύρια θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν για μία τελευταία φορά να αγωνίζεται στο Laver Cup, όπου θα συμμετάσχει μόνο στο διπλό. Εκεί, πρόθεσή του να είναι να βρεθεί στο πλάι του μεγάλου του αντιπάλου αλλά και καλού φίλου, Ράφα Ναδάλ, σε μία μαγική και ξεχωριστή αναμέτρηση το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως είναι φυσικό αυτή η πιθανή συνάντησή τους στο κορτ για το «αντίο» του Βασιλιά Ρότζερ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο Λονδίνο τον ρώτησαν αν έχει σκεφτεί να αλλάξει γνώμη. «Έχω σίγουρα τελειώσει. Το γνωρίζω αυτό, ναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Το «last dance», όπως το ονειρευόμασταν…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς