23.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται και πιάνει άμεσα δουλειά ο Μίτσελ, οι λόγοι πίσω από την επιστροφή του

Ο Μίτσελ επιστρέφει στο αγαπημένο του Λιμάνι με σκοπό να πετύχει ό,τι και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό: Να οδηγήσει την ομάδα -ξανά- σε ήρεμες θάλασσες ως ένας αξιόπιστος καπετάνιος που ξέρει τι θέλει από τους παίκτες του

Η δεύτερη εποχή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ξεκινά κι επίσημα την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός, 7 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στο Καραϊσκάκη, αναλαμβάνει ξανά το δύσκολο καράβι των Ερυθρολεύκων, το οποίο στην πρώτη του θητεία οδήγησε σε ήρεμες θάλασσες και καθαρά νερά.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έρχεται ως… κασκαντέρ και έχει την ευκαιρία να γίνει man of the club

Εντός της ημέρας (21/9) ο Μίτσελ θα ανακοινωθεί κι επίσημα στο πλάι του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα πιάσει δουλειά στο Ρέντη, για πρώτη φορά μετά το 2015 με την ερυθρόλευκη φόρμα.

Σήμερα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες -όλους πλην των αρκετών διεθνών δηλαδή- και να τούς δείξει την αγωνιστική του φιλοσοφία μέρα με τη μέρα ελέω και της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Σκοπός της επιστροφής του στο Λιμάνι έπειτα από μία επταετία η αντιστροφή του κλίματος, η δουλειά πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας, η διαχείριση του καλύτερου – πληρέστερου ρόστερ των τελευταίων ετών αλλά και προπάντων η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου, ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός ομάδα που δεν ξέρει να χάνει.

Ο Μίτσελ αποτελεί αυτή την ισχυρή προσωπικότητα που αναζητούσε από το καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τον προπονητή που και καλά γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία της ομάδας αλλά και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του πρωταθλητισμού.

Με λίγα λόγια, μία δοκιμασμένη λύση που μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τελικώς ήταν ωφέλιμη τόσο για τον ίδιο τον Μίτσελ όσο για τον Ολυμπιακό, που βρήκε στο πρόσωπο του Ισπανού τον… κασκαντέρ που χρειαζόταν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς