16.8 C
Athens

Ομάρ: Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου, έχει αποκατασταθεί η όραση μου

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος με πολλά δημοσιεύματα να τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός μπακ, πάντως, τόνισε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ σημείωσε ότι η αποκατάσταση στην όραση του είναι στο 100%.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά από βεγγαλικό. Ο Ομάρ παραλίγο να χάσει το μάτι του, αλλά πλέον το πρόβλημα του έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ο Νορβηγός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Νορβηγός είχε ακουστεί για την ΑΕΚ, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος τόνισε, όμως, ότι ακόμη δεν έχει κατασταλάξει το που θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Νιώθω τρομερά. Ανεπανάληπτα. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%».

Για τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το ασθενοφόρο: «Προφανώς έγινε από κάποιον που έπρεπε να με προσέχει. Αντί να συμβεί αυτό έστειλε τις φωτογραφίες με μένα. Δεν έβλεπα τίποτα εκείνο το διάστημα. Δεν ξέρω σε ποιον εστάλησαν οι φωτογραφίες. Πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού. Σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά. Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγές. Όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα κερδίζαμε κάτι με αυτό. Για μένα αρκούσε μία συγγνώμη».

Για το ατύχημα του: «Άρπαξα τον γιατρό και του είπα ‘πες μου πόσο άσχημα είναι;’ Μου απάντησε πως το αριστερό μάτι μου δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση όμως δεν μπορούσε να πει κάτι για το δεξί. Όπως μου μιλούσε κατάλαβα πως τα πράγματα δεν ήταν καλά».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς