23.4 C
Athens

Πόρτα του Φρόιντ στην Τσέλσι, προτίμησε να παραμείνει στη Ζάλτσμπουργκ

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητικούς διευθυντές με ανακαλύψεις πολλών ποδοσφαιριστών και με δημιουργία υπεραξιών είναι ο Κρίστοφ Φρόιντ. Ο 45χρονος βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο στη Ζάλτσμπουργκ από το 2016 (διατηρεί συμβόλαιο ως το 2026) και έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο.

Η Τσέλσι στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιεί στο οργανόγραμμά της με τη νέα διοίκηση και με αφορμή την πρόσληψη του Γκρέιαμ Πότερ, έκανε πρόταση στον Φρόιντ για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στον σύλλογο. Παρότι αρχικά τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να ετοιμάζεται να μετακομίσει από το Ζάλτσμπουργκ στο Λονδίνο,

«Όπως ήδη έχω επιβεβαιώσει σε συνεντεύξεις, η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για μένα. Όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος σε ζητά, δεν τιμά μόνο εσένα αλλά και τη συνολική δουλειά της Ζάλτσμπουργκ. Κατέληξα πως η Ζάλτσμπουργκ είναι το καλύτερο μέρος για μένα και αποκλείεται η αλλαγή για μένα. Είμαστε στη μέση μιας πολύ έντονης φάσης και έχουμε πολύ σημαντικά καθήκοντα στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό όλη μου η συγκέντρωση είναι εδώ», υποστήριξε στις δηλώσεις του.

Από την πλευρά του, ο CEO του συλλόγου, Στέφαν Ράιτερ δήλωσε ότι: «Ο Κρίστοφ Φρόιντ έχει κάνει καταπληκτική δουλειά για εμάς για πολλά χρόνια και μόλις επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2026. Επί του παρόντος μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα παραμείνει ο αθλητικός διευθυντής της Ζάλτσμπουργκ. Με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και ανταλλάξαμε απόψεις σε προσωπικό επίπεδο, κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι πως παραμένει. Δεν έχουμε λάβει κάποιο αίτημα για πιθανή αλλαγή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς