18.9 C
Athens

Νέα μέτρα ασφαλείας από την ΠΑΕ Άρης: «Αδιαπραγμάτευτη η άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας»

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι λαμβάνει νέα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της τιμωρίας του «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω μία μικρής μερίδας οπαδών αλλά πρωτίστως για την ασφάλεια των αντίπαλων ομάδων, που όπως αναφέρουν οι Κίτρινοι αποτελεί κύριο μέλημα.

Με την τοποθέτηση ειδικών καμερών που θα εντοπίζουν τους δράστες η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιδιώκει να μπει ένα τέλος σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τον σύλλογο όσο και τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς