22.5 C
Athens

Ιταλός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τον λόγο που ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με τον Μπλαν

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Λοράν Μπλαν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ Νικολό Σίρα

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μίτσελ για την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας έπειτα από 7 χρόνια, αν και μέχρι τη Δευτέρα πάλευε για την υπογραφή ενός προπονητή από το «πάνω ράφι» με τους Λοράν Μπλαν και Ράφα Μπενίτεθ να βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα του σύμφωνα με τη «MARCA».

Αναφορικά με την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού, οι Πειραιώτες βρισκόταν σε συζητήσεις μαζί του από την περασμένη Κυριακή μετά την απόλυση Κορμπεράν, ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές λόγω της χρονικής διάρκειας που ζητούσε στο συμβόλαιό του ο Μπλαν.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος Γάλλος προπονητής ζητούσε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τον Ολυμπιακό να μην τού το προσφέρει και τελικά τις διαπραγματεύσεις να «παγώνουν».

«Πλέον, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Μίτσελ, που ήδη είχε ενημερώσει πως είναι διαθέσιμος», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Ιταλός ρεπόρτερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς