13.2 C
Athens

Μήνου: Μακάρι να μην πάει καλά ο Ολυμπιακός, εγώ αγαπώ Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Μήνου φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 και μίλησε μεταξύ άλλων για την εικόνα του Ολυμπιακού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα είπε πως έχουν γίνει λανθασμένοι χειρισμοί σε ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε να μην τα πάνε καλά οι Ερυθρόλευκοι!

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει τα πατήματά του, αλλάζει προπονητές και δεν δικαιολογείται να κάνει τέτοια λάθη και να έχει τέτοια εικόνα. Δεν έχει την ισορροπία στο ρόστερ του. Γίνονται λάθος χειρισμοί σε παίκτες. Ο Χάμες και ο Μαρσέλο είναι πολυτέλεια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν. Και ο ΠΑΟΚ έκανε τα ίδια με την απόκτηση του Μπερμπάτοφ. Μακάρι να μην πάει καλά ο Ολυμπιακός. Εγώ όσες ομάδες έχω αγαπήσει και υπηρετήσει στην καριέρα μου θέλω να πηγαίνουν καλά και να χτυπούν τίτλους. Έχω αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ, που μεγαλύτερος αντίπαλός τους ήταν και θα είναι ο Ολυμπιακός. Αγαπώ και τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα της πόλης μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς