13.2 C
Athens

Βατσλίκ: Δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο με τις αλλαγές προπονητών, οι προσθήκες Χάμες και Μαρσέλο δείχνουν το μέγεθος του Ολυμπιακού

Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις αλλαγές προπονητών τους τελευταίους μήνες αλλά και στις σπουδαίες μεταγραφές ποδοσφαιριστών όπως ο Μαρσέλο, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Σίμε Βρσάλικο

Ο Τόμας Βατσλίκ μετέβη στην Πράγα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της εθνικής Τσεχίας ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για το Nations League.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο «isport.blesk.cz» και αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση στους πρωταθλητές Ελλάδας, στις αλλαγές προπονητών αλλά και στις αφίξεις τεράστιων παικτών όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες.

«Από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ξεκίνησαν όλα. Οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές αλλά κερδίζαμε. Η ποιότητα των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι είναι πολύ υψηλή. Πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε πιο κυριαρχικοί. Δεν τα πήγαμε καλά στην προετοιμασία που κατέληξε στη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη. Έπειτα ήρθε ο νεαρός Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν. Οι εμφανίσεις ήταν καλύτερες αλλά χωρίς αποτελέσματα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Ίσως την τελευταία μου χρονιά στη Βασιλεία. Είναι πολύ παράξενο, έχουμε κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια από τα 13 συνολικά. Είμαι προσωπικά περίεργο να δω ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή, ποιον προπονητή θα φέρει η διοίκηση. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, δυστυχώς ο προπονητής αποχωρεί πάντα πρώτος και ήδη έχουν φύγει δύο. Δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσθήκες των Σίμε Βρσάλικο, Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο:

«Οι συγκεκριμένες μεταγραφές αντικατοπτρίζουν το μέγεθος του συλλόγου. Στην Τσεχία παρατηρώ μια συνήθεια να υποτιμούν τον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν τεράστια ποιότητα. Είναι υπέροχοι και πολύ επικοινωνιακοί άνθρωποι. Θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο και θα βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς