16.4 C
Athens

Υποψήφιος για τον Ολυμπιακό ο Πάουλο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Σύμφωνα με το σάιτ της O Globo, ο Πάουλο Σόουζα είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Διαβάστε ποια άλλη ομάδα συνδέεται με τον Πορτογάλο τεχνικό

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός και οι εξελίξεις τρέχουν με στόχο να βρεθεί άμεσα ο διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν που απολύθηκε μετά την ήττα από τον Άρη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας σκανάρουν την αγορά των ελεύθερων προπονητών και σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη OGlobo, ο Πάουλο Σόουζα είναι ένας από τους υποψήφιους που εξετάζονται πολύ ζεστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος προπονητής είναι στο… περίμενε για τη Γιουβέντους – αν τελικά απολυθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι – ωστόσο η περίπτωσή του παραμένει στο κάδρο για τους Πειραιώτες.

Ο 52χρονος έχει εργαστεί σε διάφορα πρωταθλήματα (ευρωπαϊκά και όχι μόνο) ενώ η Φιορεντίνα αποτέλεσε την ομάδα στην οποία έκατσε το μεγαλύτερο διάστημα. Τον Δεκέμβρη του 2021 αποχώρησε από την εθνική Πολωνίας (όπου είχε ένα σύντομο πέρασμα χωρίς επιτυχία) για να υπογράψει στη Φλαμένγκο. Εκεί έμεινε για λίγους μήνες και μετά από 32 αναμετρήσεις με ρεκόρ 19 νικών, 6 ισοπαλιών και 7 ηττών απομακρύνθηκε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς