17.6 C
Athens

Τα βέλγικα Μέσα ευχαριστούν τον Κορμπεράν που «χάρισε» στη Σταντάρ τον Ζινκερνάγκελ!

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση στο ντέρμπι της Σταντάρ Λιέγης με την Μπριζ και ο Τύπος στο Βέλγιο αναρωτιέται «πώς ο Ολυμπιακός άφησε αυτόν τον παίκτη να φύγει»...

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση στο ντέρμπι της Σταντάρ Λιέγης με την Μπριζ και ο Τύπος στο Βέλγιο αναρωτιέται «πώς ο Ολυμπιακός άφησε αυτόν τον παίκτη να φύγει»…

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό, με τον Δανό άσο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο ντέρμπι κόντρα στην Μπριζ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο υπέροχα τέρματα απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου και έκανε ολόκληρη τη χώρα να… παραμιλά μαζί του και να εκφράζει την απορία για το πώς ο Ολυμπιακός τον άφησε να φύγει.

Σταντάρ – Μπριζ 3-0: Ο εκπληκτικός Ζινκερνάγκελ «σκότωσε» τους πρωταθλητές με δύο απίθανα γκολ! (vid)

Μάλιστα, σε αρκετά βελγικά Μέσα τη Δευτέρα (19/9) γίνεται ειδική και ευχαριστήρια μνεία στον Κάρλος Κορμπεράν, που μόλις χθες απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων.

«Η διοίκηση της Στάνταρ πρέπει να πει ευχαριστώ στον Κάρλος Κορμπεράν», τόνισε χαρακτηριστικά ένας δημοσιογράφος σε μεγάλο Μέσο της χώρας για να προσθέσει σχετικά.

«Έφτασε στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε δύο εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γουότφορντ, και τελικά αγωνίζεται στη Στάνταρ και πέτυχε αυτά τα δύο γκολ το βράδυ της Κυριακής.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιέγης δεν θα μπορέσει ποτέ να ευχαριστήσει αρκετά τον Κάρλος Κορμπεράν, που αποφάσισε να δώσει τον παίκτη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς