23.3 C
Athens

Κάτας: Παύλος Γιαννακόπουλος και Παναθηναϊκός έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

Υψηλού επιπέδου, χαρακτήρισε ο Όντεντ Κάτας, το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Με δηλώσεις του στην κάμερα του paobc.gr, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τόνισε ότι θα μπορέσει να δει, σε τι κατάσταση βρίσκεται η «ομάδα του λαού» σε αυτήν την φάση της προετοιμασίας, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει στην Ελλάδα για το τουρνουά και υπογράμμισε πως «ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου». Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος Ισραηλινός, υπηρέτησε το «τριφύλλι» τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι χαρούμενη που θα λάβει μέρος στο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα τη σεζόν 1999/2000», είπε αρχικά ο Κάτας και συμπλήρωσε:

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Αλλά και σαν ομάδα μας αρέσει που θα λάβουμε μέρος σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου για να δούμε που βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας μας, που από μόνη της μας δυσκόλεψε πολύ φέτος. Ας το διασκεδάσουμε, θα τα πούμε εκεί και ευχόμαστε να το απολαύσετε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς