15 C
Athens

Ολυμπιακός: Με χαμόγελο και όρεξη για δουλειά ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία Λαρεντζάκης και Παπανικολάου

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου έβγαλαν τα γαλανόλευκα και φόρεσαν ξανά τα ερυθρόλευκα έχοντας την ίδια... τρέλα και όρεξη με πέρυσι για μία (ακόμη) σεζόν γεμάτη επιτυχίες και τίτλους στο Λιμάνι

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κώστας Παπανικολάου έδωσαν και την ψυχή τους για την εθνική ομάδα στο Eurobasket 2022, στο οποίο η «επίσημη αγαπημένη» κατέλαβε την 5η θέση μετά τον οδυνηρό αλλά δίκαιο αποκλεισμό από την Γερμανία στα προημιτελικά.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου η Ισπανία σήκωσε ένα ακόμη βαρύτιμο τρόπαιο, όσοι παίκτες έλειπαν στις εθνικές τους επιστρέφουν σιγά σιγά στη διάθεση του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την αρχή έκαναν οι χαμογελαστοί και ορεξάτοι Λαρεντζάκης – Παπανικολάου, με τον δεύτερο να έχει από φέτος τον ρόλο του πρώτου αρχηγού στην ομάδα!

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι (Σλούκας, Λούντζης, Φαλ) με τον Γάλλο διεθνή και «ασημένιο» στο Eurobasket με τους τρικολόρ να παίρνει λίγες μέρες παραπάνω άδεια, καθώς μόλις χθες άφησε το παρκέ στο Βερολίνο και δεδομένα θα χρειαστεί ανάσες.

«Μόνο χαμόγελα για την πρώτη μέρα στη δουλειά», αναφέρει σε σχετικό της tweet για τους «Λάρυ» και «κάπτεν Παπ» η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς