19.9 C
Athens

Βόλος – Ιωνικός 2-0: Επιστροφή στις νίκες με κεφάτο Οζέγκοβιτς (vid)

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάζεται για να φτάσουν στη νίκη και έδειξαν την υπεροχή τους από τα πρώτα λεπτά. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και ήταν εξαιρετικό και προϊόν συνεργασίας.

Στο 15ο λεπτό ο Λούνα άνοιξε στον Μεσκίδα που γύρισε στα αριστερά στον Οζέγκοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να κάνει την προβολή και να σημειώνει το 1-0. Οι Νικαιώτες είχαν δοκάρι με μακρινό σουτ του Μίλο στο 22′ και τίποτα περισσότερο.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου στο δεύτερο μέρος βρήκαν στο 54′ και δεύτερο γκολ με τον Λούνα που δοκίμασε ένα σουτ από πολύ μακριά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό. Ο Ιωνικός δεν είχε τρόπους να απειλήσει, ο Οφόσου μόνο είχε ένα σουτ στο τέλος και τίποτα περισσότερο για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

 

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (65΄Βίκτορ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (80΄Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90΄Κούτσιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο (49΄Ιωαννίδης), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (73΄Μασάς), Αντούνες, Μύγας (80’ Οφόσου), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (73΄Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς