14.4 C
Athens

Πάρντιου: Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έζησα μετά τη Νιούκαστλ

Ο Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Άρη, καθώς πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ιδαιίτερα χαρούμενος και αποθέωσε τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το πώς έζησε την πρόκληση του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, υπήρχαν ελλείψεις σε κάποιες θέσεις, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και κερδίσαμε άξια».

Για το αν τον ικανοποιεί πως η νίκη ήρθε με ανατροπή: «Είναι καταπληκτικό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίζεις με ανατροπή, είχαμε πίστη, πιστεύαμε στην ανατροπή και ιδιαίτερα ο Νταμπό που έδωσε την ασίστ, πιέσαμε δυνατά».

Για την ατμόσφαιρα: «Είχα πολύ καιρό να ζήσω αυτή την εμπειρία, εδώ ίσως μετά από χρόνια, και μετά την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, κατάφερα να κερδίσω ως πρώτος προπονητής, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη που δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα, είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα που έζησα μετά την Νιουκάστλ, θα ήθελα να αγκαλιάσω τους φιλάθλους έναν έναν»

Για το αν του λείπουν παίκτες: «Υπάρχουν ελλείψεις παικτών, έλειπε ένας παίκτης κλειδί, αυτή η ομάδα όμως έχει εξαιρετική τεχνική ποιότητα με τους Μαντσίνι – Πάλμα, είμαστε πλήρης ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς