15.7 C
Athens

Λεβαδειακός – Αστέρας 1-1: Οι Βοιωτοί πήραν βαθμό στην πρεμιέρα τους στη Λιβαδειά

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι Βοιωτοί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από την ομάδα του Μεταξά. Οι φιλοξενούμενοι στο 85΄είδαν τον διαιτητή Τζήλο να τους δίνει πέναλτι, αλλά ύστερα από παρέμβαση του VAR το πέναλτι έγινε φάουλ, καθώς η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

Ο Καστάνιο πήγε να βάλει ένα απίστευτο γκολ στο ξεκίνημα. Ο στόπερ του Αστέρα απομάκρυνε την μπάλα, αλλά αυτή πήρε περίεργη τροχιά με τον αέρα και παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Το πρώτο τέταρτο είχε ωραίο ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να απειλήσουν. Στο 34ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις κλασικές ευκαιρίες, αλλά και πάλι το γκολ δεν μπήκε. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 0-0.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και σκόραρε μόλις 3 λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Μουτίνιο. Ο Λιάγκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση ήταν άμεση για τον Αστέρα. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, υπήρξε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα. Ο Καστάνιο το εκμεταλλεύτηκε και με κοντινή προβολή ισοφάρισε άμεσα το παιχνίδι (1-1).

Οι δύο ομάδες πίεζαν, ώστε να καταφέρουν να βρουν ένα δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, αλλά κανείς δεν απειλούσε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στο 85ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τον Μπαράλες. Ο Τζήλος έδειξε πέναλτι, αλλά πήγε στο VAR για να δει αν η παράβαση ήταν εντός ή εκτός περιοχής. Τελικά, έδειξε ότι έγινε εκτός κι έτσι δεν υπήρξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες άρπαξαν από έναν βαθμό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς

ΓΚΟΛ: 54′ Καστάνιο / 48′ Λιάγκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25′ Μπελμόντ / 80′ Γκαρντάφσκι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88′ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59′ Τσιριγώτης), Μπελμόντ, Μουτίνιο (69′ Σβάρκα), Λούα Λούα (88′ Ρεγκίς), Δούμτσιος (59′ Βρακάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ντομίνγκεθ (46′ Γκαρντάφσκι), Στάνκο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο (74′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Μπαρτόλο), Μπενίτο (59′ Κρέσπι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς