19.9 C
Athens

Προοδευτική: Ζητάει την αποκλειστική χρήση του «Κλουβιού»

Η Προοδευτική τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2, αλλά αναγκάζεται να μην αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, το «Κλουβί». Η ομάδα εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία ζητάει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου, προκειμένου να προχωρήσει σε ανακατασκευή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ “ΚΛΟΥΒΙ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Με γνώμονα το χρυσό παρελθόν ατενίζουμε το μέλλον! Αλίμονο σε αυτόν που ξεχνάει τις ρίζες του!!!

Η διοίκηση προσπαθεί να γυρίσει η ομάδα στην έδρα της. Στο σπίτι της…

Πρώτον ζητάει από τον δήμαρχο Νίκαιας να της παραχωρήσει το γήπεδο για αποκλειστική χρήση. Ώστε να προχωρήσει σε ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του γηπέδου σε γενική βάση!!!

Δεύτερον να πάρει έγκριση από τους αρμόδιους ότι το γήπεδο μπορεί να αδειοδοτηθεί και για Super League 1. Τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι!

Την περασμένη Παρασκευή μηχανολόγοι προχώρησαν σε καταμέτρηση του γηπέδου και αναμένουμε νέα.

Η Προοδευτική δεν μπορεί να είναι άστεγη και να παρακαλάει που θα αγωνιστεί. Πρέπει να γυρίσει στο σπίτι της, στην έδρα της. Όλοι μαζί πρέπει όμως να το κερδίσουμε αυτό.

Η αναμονή τελείωσε όλοι πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει, δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο.

Η στιγμή να ζήσουμε τη επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες έφτασε, πρέπει να ζήσουμε και την στιγμή της επιστροφής στο κλουβί.

Τώρα είμαστε όλοι μαζί και πιο δυνατοί!

Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του! Η Προοδευτική ένας σύλλογος που έχει γράψει χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλήρωσε για πολλά χρόνια ευθύνες άλλων!

ΦΤΑΝΕΙ!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς