16.8 C
Athens

Κώστας Παπανικολάου, ο νέος καπετάνιος του Ολυμπιακού!

To Λιμάνι έχει νέο καπετάνιο κι αυτός ακούει στο όνομα Κώστας Παπανικολάου: Ο αγαπημένος «Παπ» της ερυθρόλευκης κερκίδας παίρνει το περιβραχιόνιο από τον Γιώργο Πρίντεζη με σκοπό να ταξιδέψει τον Ολυμπιακό σε ήρεμες θάλασσες για μία ακόμη σεζόν γεμάτη με επιτυχίες

To Λιμάνι του Πειραιά έχει νέο καπετάνιο κι αυτός ακούει στο όνομα Κώστας Παπανικολάου!

Ο πιο πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού μετά την απόσυρση των Σπανούλη και Πρίντεζη έμεινε μόνος για να… ρίξει πρώτος την άγκυρα ενόψει της νέας σεζόν στα ερυθρόλευκα, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τον ανταμείβει με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση των Πειραιωτών ο αγαπημένος «Παπ» της ερυθρόλευκης κερκίδας είναι ο νέος «καπετάνιος» στο καράβι του Ολυμπιακού, έτοιμος για νέα ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες, με αφετηρία φυσικά τον Πειραιά.

Δείτε την υπέροχη και συμβολική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με ένα τρομερό εικαστικό για τον κάπτεν Παπανικολάου:

«Με έναν καλό καπετάνιο, ένας τραχύς ωκεανός μετατρέπεται σε ήρεμη λίμνη! Κυρίες και κύριοι, οι ερυθρόλευκοι σαλπάρουν ενόψει της σεζόν 2022/23 σε μερικές ημέρες. Ο νέος αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, και το πλήρωμά του σας εύχονται καλό ταξίδι και ήρεμες θάλασσες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ποστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς