17 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος 1-0: Φιλική νίκη για την ομάδα του Ιμπαγάσα, έπαιξαν Λαλά και Λάιντνερ

Ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του. Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο και επικράτησαν με 1-0. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Λαλά, Βρουσάι και Λάιτνερ.

Η ομάδα του Πειραιά είχε καλή εικόνα στο φιλικό και πραγματοποίησε αρκετές φάσεις. Στο 21ο λεπτό ο Λαλά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με τον Ντόι να παίρνει την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Στο 25ο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Φαλκάο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Νίκα στο τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και χωρίς να δυσκολευτεί κράτησε το προβάδισμα, δημιουργώντας κι άλλες κλασικές ευκαιρίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Λαλά, Κινκουέ, Χρυσόπουλος, Λάιντνερ, Ντόι, Κεϊτά, Κωστή, Ιμπαγάσα, Βρουσάι, Βοΐλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στουρνάρας, Νίκολιτς, Μασούρας, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Σαπουντζής, Συρμής, Μαρίνος, Καράκουτης και Α. Μπα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς