23.5 C
Athens

Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Φάσεις, δοκάρια αλλά κόλλησαν στο μηδέν

Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0 παρότι και οι δύο έχασαν κλασικές ευκαιρίες, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι Περιστεριώτες στο φινάλε της αναμέτρησης έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Χατζησαΐας αρχικά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Γκονζάλες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ

Η Λαμία ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Ατρόμητος στο 20λεπτο είχε τρεις καλές ευκαιρίες, οι οποίες δεν μετουσιάστηκαν σε γκολ. Ο Κλωναρίδης ήταν πρωταγωνιστής, αλλά δεν μπόρεσε από κοντινή απόσταση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η άλλη φάση έγινε από τον Ρομπαίγ, αλλά το γυριστό σουτ του κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 32′ η Λαμία λίγο έλειψε να σοκάρει τους Περιστεριώτες. Ο Μανούσος έβγαλε σε εξαιρετική θέση τον Ντε Βινσέντι, αλλά ο παίκτης των φιλοξενούμενων δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν άμεση με τον Κλωναρίδη, αλλά και πάλι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν σημάδεψε σωστά. Το ημίχρονο έληξε με ακόμη μία καλή ευκαιρία για τους Περιστεριώτες, αλλά κι αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Η Λαμία στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Ντε Βιντσέτι κέρδισε τους αμυντικούς του Ατρομήτου, αλλά η κεφαλιά που πήρε κατέληξε στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λιγότερες σε σχέση με το πρώτο, με την ομάδα του Φέστα να έχει ισορροπήσει για τα καλά το παιχνίδι.

Στο 91ο λεπτό ο Χατζησαΐας έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας στόπερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο 90+6 ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το να βρει το χρυσό γκολ. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα μετά βρήκε την πλάτη του Σαράνοφ και στη συνέχεια ξανά πήγε στο δοκάρι. Το 0-0 έμεινε και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας). 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας). VAR: Φωτιάς (Πέλλας). AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).

Κίτρινες Κάρτες: 50′ Χατζησαΐας, 83′ Ντε Μποκ / 60′ Μπεχεράνο, 68′ Ασκόβσκι

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (79′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (63′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (63′ Ροταρίου).

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (59′ Γιακουμάκης), Σλίβκα (79΄Τσούκαλος – 90+3 Μπάμπης), Μανούσος (59′ Ασκόβσκι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς